Julehandel

Køber du din julegaver hos KaffeMekka eller teahouse, vil vi gøre alt for, at du får den bedste oplevelse. Nedenfor kan du se, hvad vi tilbyder, og hvornår du senest skal have købt, for at få dine varer inden juleaften.

Kan jeg nå at få mine julegaver med posten?
Vi sender pakker med PostNord eller GLS. GLS og Posten har sidste omdelingsdag den 22. december, så for at vi kan nå at modtage, behandle, pakke og sende din ordre så skal vi have modtaget den i løbet af onsdag den 20. december.

Jeg har bestilt levering til en pakkeboks, men pakken skal hentes på posthuset
Det kan ske, at en pakkeboks er fyldt, og så vil pakken blive sendt til nærmeste posthus. Især her op til jul, kan der være pres på pakkeboksene, så bestil dine ting i god tid. Post Danmark stiller heller ikke pakker i pakkeboksen der vejer over 20 kg, eller som er over en hvis størrelse. Se mere på Post Danmarks hjemmeside: www.pakkeboksen.dk

Kan jeg hente min ordre i jeres butik?
Ja, du kan altid bestille afhentning, som er gratis. Vi sender en mail, når vi har pakket dine varer sammen, så du ved hvornår de er klar til at blive afhentet. Når du har modtaget mailen, kan du komme i vores åbningstider.Du kan afhente ordrer til den 23. december kl. 14.

Det jeg køber er til en gave - kan I pakke den ind?
Vi har desværre ikke mulighed for at pakke ind. Vær opmærksom, hvis du sender en gave direkte til modtageren - i kassen vi pakker, ligger vi en ordreseddel med priser ved.

Kan de ting jeg har købt byttes?
Ja, vi bytter varer købt i december som julegave frem til 31. januar 2018. Så skulle du have fået to, eller er farven ikke helt rigtig, så kan det sagtens byttes. Vi bytter i henhold til vores almindelige returregler, som du finder under vores handelsbetingelser. Hvis du vil have byttet dine varer så følg et par gode tommelfingerregler: Lad være med at tage produktet i brug, behold original emballage og HUSK bon eller faktura, så vi kan se, at produkterne kommer herfra.

Hvornår har I åbent i juledagene?
Op til jul holder vi åbent som normalt. Det vil sige mandag-fredag 10.00-18.00 og lørdag 10.00-14.00.
Juleaftensdag, første juledag og anden juledag har vi lukket.
Mellem jul og nytår har vi også åbent onsdag, torsdag og fredag som normalt. Nytårsaftensdag og nytårsdag har vi lukket. Tirsdag den 2. januar er vi tilbage igen med helt normale åbningstider.